Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Vindus- og døroppmåling

For å utføre oppmåling av vinduer og dører trenger man ikke spesielle verktøy eller erfaring. Det er viktig å utføre oppmålingen veldig presist, ved å følge retningslinjene nedenfor. 

Oppmålingen starter med breddemål, så går man over til høyden. Det er viktig å følge dette prinsippet også ved notering (bredde x høyde), slik at du når du skal velge et vindu eller en dørmye lettere kan orientere deg i dimensjonene. Enheten man bruker ved notering av størrelse er centimeter.                               

Vindus- og døroppmåling
Vindus- og døroppmåling
Anbefalinger for oppmåling:
  1. Mål bredde av veggåpningen der du planlegger å sette inn et vindu eller en dør. Bruk den smalere dimensjon fra flere målinger som den endelige størrelse av åpningen.
  2. Subtraher fra 24 til 25 mm fra målingene som du fikk, og du får de ytre dimensjonene til et vindu eller en dør, som du må angi ved bestilling. På denne måten får du en konstant og nødvendig spalte rundt hele vinduet eller døren (10 mm på alle sider).
Viktig

Når du måler plasseringen til vinduer eller dører, er det også nødvendig å gi nok plass i rommet eller ute nødvendig for en fulltstendig åpen dør/vindu. Alle kontakt- og lukkepunkter må vurderes slik at det installerte vinduet eller døren fullt ut kan utføre sin funksjon i alle modi som er tilveiebrakt.

 
40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47