Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Høy kvalitet

I tråd med voksende behov og trender hos kunder i det europeiske markedet for trekonstruksjoner, vinduer og dører, tilbyr Luxvindu sine kunder bare produkter av høyeste kvalitet som vil vare lenge og pålitelig, uten å miste visuell og funksjonell kvalitet i årevis. Evnen til å tilpasse seg er relatert til vanlige investeringer i produksjonsteknologier og opplæring av våre ansatte. For å sikre høy kvalitet har Luxvindu utviklet strenge interne kvalitetsregler og kontrollsystemer som lar oss nøye overvåke alle stadier av produktproduksjonen, fra levering av råvarer til slutten av produktgarantiperioden.

Alle vinduer og dører er jevnlig inspisert og testet både av selskapet og uavhengige, internasjonale laboratorier, og veden brukes i produksjonen er kontrollert og leveres kun fra sertifiserte leverandører. På denne måten Luxvindu bidrar til å gjenopprette naturressursene og bruke dem med miljøansvar. Høye krav og kontinuerlig utvikling er hjørnesteinen i selskapet. Selskapets policy er å gi eksisterende og potensielle kunder produkter og tjenester av høy kvalitet og å overholde vilkårene og kravene i salgs- og kjøpsavtalen strengt.

Luxvindu vinduer og dører av tre kombinerer mange års erfaring og innovasjon. Vi garanterer at alle løsninger og materialer som brukes vil vare lenge og være pålitelige. Alle etterbehandlingsmalinger er motstandsdyktige mot miljøpåvirkning, beslag og designelementer vi tilbyr er valgt fra de største europeiske produsentene av trevinduer og dørbeslag, som FIX, ASSA, SPILKA, Roto og Centor.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47