Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Luxdekkor tre hjemmeinnredning

Luxdekkor

Vi er stolte av å presentere deg Luxdekkor nettbutikk www.luxdekkor.no som tilbyr treinteriør produkter av høyeste kvalitet til ditt hjem!
Luxdekkor er et merke som kombinerer eleganse, varm design og utmerket kvalitet. Interiørprodukter i tre er laget med bare naturlige og holdbare materialer - massiv eik og furu. Takket være den naturlige strukturen i tre og perfekt designet design, passer disse produktene til både klassisk og moderne interiør.
Vi har også laget "Kjæledyr linje" for våre elskede venner som spiller en stor rolle i vårt liv! 
Luxdekkor har mer enn 20 års erfaring innen trebearbeiding. Hvert produkt behandles nøye og individuelt i fabrikken, noe som betyr at produktet er i den beste versjonen når det gjelder kvalitet. Erfaringen som vi har samlet i løpet av disse årene lar oss tilpasse oss stadig økende krav fra kundene Erfaringen som vi har samlet i løpet av disse årene lar oss tilpasse oss stadig økende krav fra kundene. Vi er en familiebedrift som forener tradisjoner med de nyeste teknologiske mulighetene. 
 
I dagens skiftende miljø trenger vi å designe omgivelsene for å føle kjærligheten til naturen! 
Besøk nettsiden vårt www.luxdekkor.no 
40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47