Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0
Det bredeste utvalget av farger og tilbehør i Norge
 47 919 22 201 Ring oss, vi er klare til å hjelpe deg
Bredt utvalg og høyeste kvalitet vinduer til billige priser - velg Luxvindu idag !
Bra levert. Som avtalt og beskrevet.
Espen
Jeg mottok 2 vinduer og ei verandadør, alle i aluminium innenfor tidsfrist. De er nå montert, og jeg kan si meg veldig fornøyd med kvalitet og utførelse på både vinduer og dør. Jeg kommer tilbake med nye bestillinger neste vår
Ragnar
Flott vindu. Godt innpakket for frakt. God kommunikasjon. Veldig fornøyd
Eirik
Svert fornøyd da jeg gjorde to bestillinger med kort mellomrom og fikk begge på en levering og med en transportkostnad tommel opp for god kundeservice og hyggelig mail
Jonny
Vi er meget godt fornøyd med Lux-vinduene vi kjøpte og hele prosessen. Den nye kvisten hvor vinduene er montert ble virkelig fin.
Ulf
God oppfølging med leveringen av vinduene. Bestilte totalt 17 vinduer. Fremstår som veldig god kvalitet. Veldig fornøyd.
Bestilling er lett. Informasjon god. Leveranse rett på dør. Kvalitet av produkter er veldig god. Anbefaler til andre.
Robert
Kommer til å bestille flere vindu og dører ifra Luxvindu. Alt var som det skulle,og fikk varen innen avtalt tid.
Vebjørn
Ikke gå glipp
 
Dager
 
Timer
 
Minutter
 
Sekunder
Spesialtilbud: Fastkarm og Toppsving vinduer gratis furu fra midten av tre når du bestiller nå!

Velkommen til Luxvindu, kvalitetsmerket for trevinduer og -dører i Norge. Vi spesialiserer oss på en rekke produkter, inkludert faste vinduer, sidehengslede vinduer, toppsving-vinduer, runde faste vinduer, innadslående vinduer og topphengslede vinduer, som alle er fantastisk designet.

 

Norske hjem og bedrifter krever høyeste kvalitet, og våre faste vinduer er et bevis på denne standarden. Hvert fast vindu vi tilbyr er designet med presisjon, og sikrer holdbarhet og estetisk appell. Våre sidehengslede vinduer er en perfekt blanding av tradisjonell stil og moderne funksjonalitet, noe som gjør dem til et populært valg i byer som Oslo, Bergen og Trondheim.

Innovasjonen bak våre toppsving-vinduer skiller dem ut. Disse toppsving-vinduene handler ikke bare om ventilasjon og utsikt de bringer banebrytende design til dørstokken din. Våre runde faste vinduer tilbyr et unikt arkitektonisk element, perfekt for å tilføre eiendommen din et særegent preg. Disse runde faste vinduene er mer enn bare vinduer de er en erklæring om ditt engasjement for kvalitet og stil.

For funksjonalitet og allsidighet er våre innadslående vinduer og topphengslede vinduer uovertrufne. Innadslående vinduer er ideelle for enkel vedlikehold, og våre topphengslede vinduer gir et moderne utseende samtidig som de er praktiske.

Kvalitet er grunnsteinen i vår virksomhet, og dette er tydelig i hvert fast vindu, sidehengslet vindu og toppsving-vindu vi leverer. Rask, pålitelig levering over hele Norge, spesielt i store byer som Stavanger og Tromsø, sikrer at du får vinduene og dørene dine når du trenger dem.

Vår nettbaserte konfigurator, en leder på det norske markedet, tilbyr et omfattende utvalg av alternativer for dine faste vinduer, sidehengslede vinduer og mer. Dette verktøyet er designet for å hjelpe deg med å tilpasse vinduene og dørene dine til dine eksakte spesifikasjoner.

Energisparing er et nøkkelelement i våre produkter. Fra det faste vinduet til det topphengslede vinduet er hver modell designet for å gi overlegen isolasjon, redusere energikostnadene dine og hjelpe miljøet. De runde faste vinduene og toppsving- vindumodellene er spesielt kjent for sin energieffektivitet.

Vi forstår de forskjellige behovene i det norske markedet, derfor tilbyr vi våre tjenester i alle store byer. Enten du er i hjertet av Oslo og ser etter et elegant topphengslet vindu eller i den naturskjønne byen Bergen i behov av et klassisk sidehengslet vindu, sørger vi for rask og effektiv service.

Avslutningsvis er Luxvindu ditt fremste valg for trevinduer og -dører av høy kvalitet i Norge. Vårt utvalg, fra det faste vinduet til det topphengslede vinduet, er uovertruffent i kvalitet, energieffektivitet og design. Opplev forskjellen med våre tilpassbare alternativer og løft ditt rom med våre enestående produkter. Kontakt oss i dag for å bringe det beste av norsk design og funksjonalitet til dørstokken din.

Avslutningsvis er Luxvindu ditt fremste valg for trevinduer og -dører av høy kvalitet i Norge. Vårt utvalg, fra det faste vinduet til det topphengslede vinduet, er uovertruffent i kvalitet, energieffektivitet og design. Opplev forskjellen med våre tilpassbare alternativer og løft ditt rom med våre enestående produkter. Kontakt oss i dag for å bringe det beste av norsk design og funksjonalitet til dørstokken din. I sfæren av førsteklasses trevinduer og -dører er vårt engasjement for kvalitet urokkelig. Våre faste vinduer, kjent for sin styrke og eleganse, er spesielt populære blant de kresne huseierne i Norge. Disse faste vinduene hever ikke bare estetikken i ethvert rom, men tilbyr også uovertruffen holdbarhet, en egenskap våre norske kunder setter stor pris på.

På samme måte har våre sidehengslede vinduer blitt synonymt med stil og bekvemmelighet. Disse sidehengslede vinduene tilbyr et klassisk utseende, som kombinerer sjarmen til tradisjonell norsk arkitektur med funksjonaliteten som kreves for moderne liv. Ideelle for en rekke omgivelser, er våre sidehengslede vinduer like allsidige som de er visuelt tiltalende.

Toppsving-vinduer, en hjørnestein i vårt produktutvalg, har revolusjonert vindusdesign i Norge. Disse toppsving-vinduene er ikke bare vinduer; de representerer toppen av innovativ ingeniørkunst, og tilbyr både overlegen ventilasjon og et strømlinjeformet, moderne utseende. I tillegg tilfører de runde faste vinduene i vår samling et distinkt arkitektonisk preg til enhver bygning. Disse runde faste vinduene er spesielt favoriserte av de som verdsetter unikt design og overlegen håndverkskunst

Våre innadslående vinduer og topphengslede vinduer fortsetter også å motta anerkjennelse for deres praktiske og moderne design. De innadslående vinduene er spesielt populære i urbane områder som Oslo og Bergen, hvor plass og bekvemmelighet er nøkkelhensyn. I mellomtiden har våre topphengslede vinduer fått ros for deres rene linjer og brukervennlighet, noe som gjør dem til et foretrukket valg i både bolig- og næringsbygg.

Hos Luxvindu forstår vi at rettidig levering er avgjørende. Derfor har vi strømlinjeformet logistikken vår for å sikre at enten du bestiller et fast vindu, et sidehengslet vindu eller et annet produkt, vil du motta det raskt og i perfekt stand. Vårt engasjement for rask og pålitelig service dekker hvert hjørne av Norge, fra de travle gatene i Stavanger til de pittoreske landskapene i Tromsø.

Vår nettbaserte konfigurator, et høydepunkt i vår digitale tilstedeværelse, tilbyr et uovertruffent nivå av tilpasning. Enten du designer et fast vindu, et sidehengslet vindu, et toppsving-vindu eller en annen type vindu, gjør vår konfigurator det enkelt og underholdende. Dette verktøyet er spesielt nyttig for de som verdsetter muligheten til å skreddersy alle aspekter av sitt hjem eller sin bedrift til deres eksakte preferanser.

Energisparing forblir en nøkkelprioritet over hele vårt produktsortiment. Hvert fast vindu, topphengslet vindu og rundt fast vindu er designet for å holde plassen din varm under Norges kalde vintre og kjølig om sommeren, alt mens du minimerer energiforbruket. Energisparefunksjonene til våre toppsving-vinduer og innadslående vinduer er spesielt gunstige, og bidrar til både kostnadsbesparelser og miljømessig bærekraft.

Vårt kundeserviceteam er dedikert til å gi deg den best mulige opplevelsen. Fra øyeblikket du spør om et fast vindu eller et topphengslet vindu, til tiden du mottar bestillingen din, er vi her for å hjelpe deg. Våre eksperter kan hjelpe deg med å velge det rette produktet, enten det er et sidehengslet vindu for et tradisjonelt norsk hjem eller et rundt fast vindu for et moderne kontorlokale.

Avslutningsvis er Luxvindu mer enn bare en leverandør av trevinduer og -dører. Vi er et team av dedikerte fagfolk som er forpliktet til å bringe deg det beste innen kvalitet, design og service. Fra faste vinduer til topphengslede vinduer, er våre produkter designet for å møte de høyeste standardene for håndverk og funksjonalitet. Vi inviterer deg til å utforske vårt utvalg og finne den perfekte løsningen for dine behov. Kontakt oss i dag og ta det første skrittet mot å forbedre ditt rom med de fineste trevinduene og -dørene i Norge.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47