Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0
Det bredeste utvalget av farger og tilbehør i Norge
 47 919 22 201 Ring oss, vi er klare til å hjelpe deg
Bredt utvalg og høyeste kvalitet dører til billige priser - velg Luxvindu idag !
Effektiv bestillingsprosess, god pris og god informasjon og riktig leveranse.
Torgeir
Bra levert. Som avtalt og beskrevet.
Espen
Veldig fornøyd med oversiktlig og god bestillingsløsning med gode valgmuligheter. Også veldig god erfaring med tett oppfølging under produksjon. Ble kontaktet på e-post underveis når fabrikken hadde spørsmål rundt spesielle tilvalg. God informasjon om status underveis. Leveranse gikk veldig greit.
Jan
Handel på nett var lett, med alle mulige tilvalg, varen kom nesten før tidsrammen på 4-6 uker så det var topp.
Eivind
Bestilling er lett. Informasjon god. Leveranse rett på dør. Kvalitet av produkter er veldig god. Anbefaler til andre.
Robert

Velkommen til Luxvindu, din ultimate destinasjon for et utvalg av eksklusive tre dører i Norge. Vår kolleksjon, som inkluderer dører, balkongdører, foldedører, skyvedører, innerdører og inngangsdører, er håndverket til perfeksjon, og kombinerer stil, funksjonalitet og holdbarhet.

 

Vårt breda urval av dörrar

I forkant av vårt produktspekter er våre dører, designet for å passe de ulike smakene og arkitektoniske stilene til våre norske kunder. Hver dør i vårt utvalg, fra massive inngangsdører til elegante innerdører, viser vårt engasjement for kvalitet og design. Våre balkongdører, kjent for deres sømløse overgang mellom inne- og uteliv, tilbyr både skjønnhet og praktisk bruk, noe som gjør dem til et populært valg for moderne hjem. For de som ønsker allsidighet og plassbesparende design, er våre foldedører og skyvedører de perfekte løsningene. Disse foldedørene og skyvedørene gir ikke bare fleksibilitet i håndtering av boareal, men legger også til et moderne preg på eiendommen. Den strømlinjeformede designen av våre skyvedører har spesielt gjort dem til en favoritt blant norske hjem-eiere som søker stil uten å inngå kompromisser med plassen.

 

Kvalitet og Håndverk

Hver dør, enten det er en inngangsdør eller en innerdør, er laget med de fineste materialene og den største oppmerksomheten på detaljer. Våre balkongdører forbedrer ikke bare estetikken i hjemmet ditt, men tilbyr også høy funksjonalitet og holdbarhet. Håndverket bak våre foldedører og skyvedører gjenspeiler vårt engasjement for å tilby produkter som ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger.

 

Innovativ Design og Funksjonalitet

Innovasjon er nøkkelen til vår tilnærming til dørdesign. Våre skyvedører og foldedører er eksempler på hvordan vi integrerer banebrytende teknologi med tradisjonelt håndverk. Disse skyvedørene er ikke bare dører; de er innovative løsninger for moderne bo-utfordringer. På samme måte tilbyr våre foldedører en unik kombinasjon av stil og praktisk bruk, noe som gjør dem til et ideelt valg både for boliger og kommersielle områder. Våre balkongdører og inngangsdører er designet med det norske klimaet i tankene, noe som sikrer at de tåler tidens og værets prøvelser. Hver balkongdør og inngangsdør i vår kolleksjon lover å bringe varme og sikkerhet til hjemmet ditt. Våre innerdører er også laget til de høyeste standardene, og sikrer at de komplementerer interiørdesigner i hjemmet ditt samtidig som de gir privatliv og komfort.

 

Tilpasning og Fleksibilitet

Vi forstår at hvert hjem er unikt, derfor tilbyr vi til pasningsalternativer for alle våre dører, inkludert inngangsdører, balkongdører og innerdører. Enten du leter etter en bestemt stil av skyvedører eller en unik design for foldedørene dine, er teamet vårt her for å hjelpe deg med å lage den perfekte matchen for hjemmet ditt. Luxvindu er stolt av å tilby et bredt spekter av tilpasnings alternativer for våre dører. Enten du leter etter unike foldedører for å matche hjemmets estetikk eller spesialdesignede skyvedører for en moderne touch,kan teamet tilpasse hver dør etter dine spesifikke behov.

 

Energieffektivitet og Bærekraft

Vårt engasjement for bærekraft gjenspeiles i hver dør vi produserer, fra balkongdører til innerdører. Hver dør er designet for å gi optimal energieffektivitet, noe som hjelper med å holde hjemmet ditt varmt i de tøffe norske vinteren og kjølig om hete sommeren. Dette er spesielt viktig for inngangsdører og balkongdører, som fungerer som den primære barrieren mot ytre påvirkninger.

 

Serverer Hele Norge

Våre tjenester er ikke begrenset til bare ett område; vi betjener hele det norske markedet. Enten du er i en travel by eller på en stille landsbygda, er vårt utvalg av dører, inkludert inngangsdører, innerdører og balkongdører, tilgjengelig for deg. Vi sørger for at våre foldedører, skyvedører og alle andre produkter leveres raskt og installeres til perfeksjon.

 

Kundetilfredshet og Støtte

Kundetilfredshet er hjertet av vår virksomhet. Fra det øyeblikket du velger en av våre dører, enten det er skyvedører til terrassen din eller en staselig inngangsdør, tilbyr vi kontinuerlig støtte og rådgivning.Vårt team av eksperter er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg, enten du velger riktig type innerdører eller trenger veiledning om vedlikehold av balkongdørene dine.

 

Hvorfor Velge Oss

Å velge Luxvindu betyr å velge kvalitet, innovasjon og enestående kundeservice. Våre dører, fra de estetisk tiltalende balkongdørene til de plassbesparende skyvedørene, er mer enn bare funksjonelle elementer; de er nøkkelen til å transformere plassen din til et hjem. Våre foldedører tilbyr en blanding av eleganse og praktisk bruk, mens våre inngangsdører sikrer sikkerhet og stil.

 

Avslutningsvis, for de i Norge som leter etter kvalitetstre dører – enten det er solide inngangsdører, elegante balkongdører, plassbesparende skyvedører, allsidige foldedører eller stilige innerdører – er Luxvindu ditt go-to valg. Vi inviterer deg til å utforske vårt omfattende utvalg av dører og finne den perfekte løsningen for hjemmet eller bedriften din. Kontakt oss i dag for å oppleve den perfekte blandingen av norsk håndverk og moderne design, og ta det første skrittet mot å transformere plassen din med våre enestående dører.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47