Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0
Det bredeste utvalget av farger og tilbehør i Norge
 47 919 22 201 Ring oss, vi er klare til å hjelpe deg
Bredt utvalg og høyeste kvalitet drivhus til billige priser - velg Luxvindu idag !
Effektiv bestillingsprosess, god pris og god informasjon og riktig leveranse.
Torgeir
Bra levert. Som avtalt og beskrevet.
Espen
Veldig fornøyd med oversiktlig og god bestillingsløsning med gode valgmuligheter. Også veldig god erfaring med tett oppfølging under produksjon. Ble kontaktet på e-post underveis når fabrikken hadde spørsmål rundt spesielle tilvalg. God informasjon om status underveis. Leveranse gikk veldig greit.
Jan
Handel på nett var lett, med alle mulige tilvalg, varen kom nesten før tidsrammen på 4-6 uker så det var topp.
Eivind
Bestilling er lett. Informasjon god. Leveranse rett på dør. Kvalitet av produkter er veldig god. Anbefaler til andre.
Robert
DRIVHUS
& HAGESTUE
DESIGN-HUS I TRE FØRSTEKLASSES
ET ENESTÅENDE STED FOR FRITID OG HOBBY

En mulighet til å investere i eget velvære. Ved å bli eier av et modulært design-hagestue i tre vil du få sted med mange bruksområder.

Du kan skape et rom for planter, et avslappende rom for hvile, eller et unikt kontor med en inspirerende utsikt, hvor du virkelig kan fokusere på hva som er viktig.

Ved å bruke ekstra varmeisolerende materialer og doble vinduer, kan huset brukes året rundt - også om vinteren.

Velg det designet og de fargene som oppfyller dine behov og ønsker, legg inn din bestilling, og få et design-hus i førsteklasses kvalitet og design. Vi vil levere det på en trygg måte, ferdig tilrettelagt for montering.

Få ny energi
Bruk tid for deg selv
Nyt øyeblikket
Vårt mål er alltid å kombinere førsteklasses kvalitet med sofistikert design. Vi er stolte av resultatet og tilbyr gjerne våre kunder over hele Europa dette design-huset i tre, som kan omdannes til ens eget helt spesielle tilfluktssted.
ERFARING.
INNOVASJON.
BÆREKRAFT.

“Luxvindu” AS er et bærekraft orientert selskap, med et grunnleggende mål om å produsere pålitelige produkter av utmerket funksjonell kvalitet med høy merverdi og holdbarhet.

Vi tilbyr førsteklasses design-hus i tre hvor man kan leve nærmere naturen. Alle materialer som brukes er nøye utvalgt, og produksjonen er optimalisert til perfeksjon.

Vi er et familie-eid selskap som mener det er svært viktig å bevare de verdifulle naturressursene og deres skjønnhet for framtidige generasjoner.

Vår nesten 30-årige erfaring innen trebearbeiding gjør at vi kan skape nye og utmerkede produkter fra naturlige og miljøvennlige materialer.

Vårt team har de beste produkt ingeniørene med ubegrenset tilgang til de mest innovative teknologier, og som er i stand til å bringe nye ideer ut i livet med den ypperste kvalitet.

DESIGN OG KVALITET.

“Luxvindu” AS sine produkter kombinerer funksjonalitet, kvalitet og og langvarig design som tåler tidens tann.

Det dynamiske tempoet i hverdagen krever nyskapende tilnærminger i alle aspekter. Da vi skapte design-husene i tre, fokuserte vi på å spare tid og energi på montering.

Vi tilbyr en rekke design som passer forskjellige smaker, og som vil ta seg bra ut i enhver hage, gårdsplass eller i naturlandskapet.

Hus av tre, for et herligere liv.

Velg design-hus i tre for å forbedre din livskvalitet - en meningsfull og konkret investering i ditt velvære og komfort.

Design-hus gir et perfekt sted å slappe av og nyte dyrebare øyeblikk med kjære eller venner, for å spille morsomme brettspill eller delta i spennende samtaler.

Forestill deg en fredelig sommermorgen med en kopp kaffe, en god bok, eller bare nyte den friske luften i herlige omgivelser omgitt av naturens lyder. Eller hva med et kreativt lokale for maling, eller en rolig arbeidsplass?

Vi gjør gjerne din drøm til virkelighet samtidig som vi vil sørge for høyeste standard.

FORDELER.

En av de viktigste fordelene med et design-hus i tre er muligheten til å montere det hvor du vil, på relativt kort tid.

Rammekonstruksjonen er spesialdesignet for å sørge for en smidig og effektiv prosess for montering.

Alle komponentene for bygning er belastningstestet for å garantere sikkerhet, estetikk og funksjonell levetid.

Tre er et enestående materiale som, når det kombineres med teknologiske innovasjoner, er bemerkelsesverdig holdbart og varer lenge. Alle deler av bygningen er dekket med slitesterk maling for å beskytte trekonstruksjonene mot skiftende værforhold.

Ved å velge en konfigurasjon med doble vinduer og en isolert base, vil du få en utmerket varmeisolasjon for å kunne opprettholde en komfortabel temperatur, og forvandle huset til et koselig rekreasjonsområde eller innendørs hage, også om vinteren.

Velg design

Den grunnleggende rammen vil få et unikt design med overlappende trepaneler, og det tilbys varierte alternativer.

Hus i følgende størrelse er tilgjengelige:
· 9,69 m² (3 x 3,2 m);
· 12 m² (4 x 3 m);
· 14,31 m² (3 x 4,7 m);

Velg farge

Design-hus i tre er enkle å konfigurere i henhold til dine preferanser. Farge på design- husene og dekorative overtrekk i tre kan velges fra den omfattende RAL katalogen. Dette betyr at designet kan tilpasses ditt hus eller andre elementer i landskapet.

Gjennomfør monteringen

Rammekonstruksjonen er spesialdesignet for å være lett å transportere og montere ved å følge instruksjonene i vedlagte bruksanvisning. Du kan gjennomføre monteringen selv, men det er best å overlate det til erfarne og sertifiserte fagfolk.

INNGLASSING.

I standard konfigurasjonen, tilbyr vi vinduer av høy kvalitet med spesielt slitesterkt 4 mm tykt, herdet glass. Hvis du ønsker ekstra lyd- og varmeisolasjon, anbefaler vi å velge doble vinduer.

Vi tilbyr også selvrensende glass «BIOCLEAN», som fjerner smuss og reduserer spor av avrenning.

Huset kan være helt eller delvis utstyrt med UV-beskyttende glass, som vil skjerme rommet mot oppvarming og redusere mengden sollys i rommet. For de som ønsker mer privatliv, er speilglass et flott alternativ, det er svært reflekterende fra utsiden, noe som gir ekstra privatliv i dagslys.

DESIGN.

Vår misjon med å utvikle design-hus konseptet var å forbedre miljøet ved å tilby et rimelig, elegant produkt av høy kvalitet for alle som ønsker å glede seg over å være mer i kontakt med naturen.

Når du bygger opp et design-hus, er det mulig å velge ramme og dekorativt tre individuelt, farge til overtrekk, vindustype, normal eller isolert plattform og dimensjon.

Du vil garantert finne det perfekte valget i den omfattende katalogen over RAL nyanser.

Vi gir gjerne råd om den beste løsningen, og kombinasjon av utstyr for å oppfylle alle dine behov.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47