Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Bredt utvalg og tilbehør av høy kvalitet og til lave priser – velg Luxvindu og bestill tilbehør i dag!

Vil du kjøpe produkter av høy kvalitet til en god pris? Luxvindu vil være rett valg. I mer enn 20 år har vi tilbudt produkter bare av høyeste kvalitet. Velg tilbehør av beste kvalitet for vinduer og dører, til fantastiske priser!

Vi tilbyr vinduer av høyeste kvalitet, samt persienner til dører og plisségardiner. Persienner spesialtilpassede dine mål, opptil 220 cm i bredden. Velg farge og legg til et automatisk system for åpning av persiennene slik at vinduene dine får enda større særpreg.

Påse at vinduene og dørene er korrekt montert med det beste inmarket-tilbehøret for vindus- og dørmontering, fra Luxvindu. Vi tilbyr et bredt utvalg av rammeskruer, nivåskruer, håndverktøy og andre monteringsmaterialer til billige priser!

Ikke gå glipp av sjansen til å spare penger – i en begrenset tidsperiode tilbyr vi en spesialrabatt på 40 % og gratis levering hjem!

Nedenfor velg ett av produktenefor å fortsette å handle

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47