Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Vanlige spørsmål om drivhus i aluminium

Hvor mange størrelses alternativer er det for Luxvindu aluminiums drivhus?

Vi tilbyr et bredt utvalg av størrelser og arealvariasjoner, slik at ditt nye drivhus blir akkurat som du ønsker det. For å finne ut de tilgjengelige areal- og størrelsesvariasjonene for hver modell, gå til produktkonfiguratoren for det valgte drivhuset, hvor du kan se alle tilbudene og velge det som passer deg best.

Hvilke typer glass alternativer er tilgjengelige for aluminiums drivhus?

Vi tilbyr løsninger med polykarbonat eller 4 mm tykt glass. For glass tilbyr vi tre alternativer – herdet sikkerhetsglass, selvrensende glass eller speilglass. For mer informasjon om fordelene med hver løsning, besøk produktkonfiguratoren for ditt valgte aluminiumsdrivhus, hvor du finner forklaringer på fordelene med hvert materiale.

Er det garanti på Luxvindu aluminiums drivhus?

Luxvindu er stolt av sine produkter med høy kvalitet, som støttes av en spesielt lang garantiperiode – for aluminiumsdrivhus er det 12 år. Du vil motta detaljerte garantibetingelser ved levering av bestillingen.

Blir aluminiums drivhuset levert helt eller delvis montert?

For å sikre sikkerhet og kvalitet blir drivhuset levert fullstendig demontert. Emballasjen inneholder, i tillegg til dokumentasjon og monteringsanvisning, alt nødvendig utstyr og skruer. Verktøy som trengs for montering er ikke inkludert.

Hvordan er aluminiums drivhuset pakket?

Drivhuset er nøye pakket, innpakket i folie og plassert på en transportpalle for å lette lossing ved mottak. Bestillingen leveres til den oppgitte adressen og utleveres av leverandøren. Du kan lese leveringsvilkårene her. Før du signerer leveringsdokumentene, sørg for å sjekke tilstanden til leveringspakken og vurder om den er skadet. Ved spørsmål kan du kontakte oss på telefon +4791922201.

Kan jeg montere aluminiums drivhuset selv eller trenger jeg sertifiserte spesialister?

Montering krever minst to personer. Du kan gjøre arbeidet selv hvis du nøye følger alle monteringsanvisningene og garantikravene, men Luxvindu anbefaler å benytte erfarne fagfolk for montering. Profesjonell hjelp kan forhindre feil og misforståelser som kan påvirke funksjonaliteten, holdbarheten og det visuelle utseendet til drivhuset. Hvis du velger å montere selv, følg nøye monteringsanvisningen og rekkefølgen på arbeidsprosessen. Ingen endringer eller forbedringer som ikke er godkjent av Luxvindu må gjøres under montering.

Hvor finner jeg monteringsanvisningen for aluminiums drivhuset?

Monteringsanvisningen leveres sammen med bestillingen og er inkludert i bestillingsdokumentene. Hvis du mangler monteringsanvisningen eller har mistet den, kontakt oss på info@luxvindu.no.

Trenger aluminiumsdrivhuset spesiell behandling eller maling før montering?

Ditt nye drivhus leveres fullt forberedt for montering. Alle aluminiumsprofiler males på fabrikken og vi garanterer kvaliteten på alle deler.

Må området hvor aluminiums drivhuset skal installeres forberedes spesielt?

Før montering, sørg for at området er i samsvar med drivhusets planlagte areal og at grunnen (jord, betong eller annet fundament) er solid og ikke vil forårsake skjevhet, synking eller andre strukturelle endringer. Hvis du har valgt et aluminiumsdrivhus med murfundament, må murarbeidet utføres profesjonelt i henhold til de ovennevnte kriteriene.

Er teglstein inkludert hvis jeg velger et aluminiums drivhus med murfundament?

Teglstein er ikke inkludert. Murarbeidet må utføres profesjonelt og kvaliteten må sjekkes før montering av aluminiums drivhuset, da dette direkte påvirker montering, stabilitet og funksjonalitet.

Hva slags aluminium brukes til Luxvindu drivhus?

Drivhusene er laget av spesialaluminium med høy stabilitet og motstand mot utendørs påvirkninger. For glass tilbyr vi polykarbonat eller 4 mm tykt glass (sikkerhetsglass, selvrensende glass eller speilglass), avhengig av ditt valg.

Hvor lang tid tar det å få levert det nye aluminiumsdrivhuset?

På grunn av den høye etterspørselen etter Luxvindu produkter, spesielt aluminiumsdrivhus, vil bestillingen bli levert innen fire til fem uker.

Kan jeg velge farge, størrelse og andre designalternativer i henhold til mine ønsker?

Luxvindu nettbutikk utmerker seg ved å tilby kundene muligheten til å tilpasse design og tekniske løsninger for alle produkter. I produktkonfiguratoren for hvert aluminiumsdrivhus finner du et bredt utvalg av alternativer. Du kan raskt og enkelt lage ditt drømmedrivhus ved å velge størrelse, areal, glass, farge, type skyvedør, vanlig eller design takrygg. Produktkonfiguratoren viser hele oppsettet med forklaringer for hvert element for å hjelpe deg med å gjøre det rette valget.

Hvis et glass- eller polykarbonatpanel blir skadet, kan jeg bestille et nytt?

Luxvindu opprettholder kontakten med kunder også etter levering og installasjon. Du kan kontakte oss på info@luxvindu.no, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen i enhver situasjon.

Er aluminiums drivhuset egnet for alle værforhold og kan det tåle tung snøbelastning?

Selv om Luxvindu har gjennomført belastningstester på alle bærende konstruksjoner, anbefaler vi å ta vare på drivhusets tilstand om vinteren og fjerne snø fra taket. Vedvarende opphopning av is og snø kan skade glasset eller polykarbonatplatene, og denne belastningen kan over tid deformere taket og veggkonstruksjonene, noe som påvirker funksjonalitet, sikkerhet og utseende.

Trenger aluminiums drivhus byggetillatelse?

Reglene for byggetillatelse for "hageskur" omfatter også frittstående drivhus. Her er et sammendrag av de viktigste punktene for byggetillatelsereglene.
Kommunen kan bestemme i detaljplanen når byggetillatelse kreves, det vil si gjøre unntak fra de generelle reglene om byggetillatelse innen et område som for eksempel utgjør et verdifullt miljø. Undersøk alltid med din kommune hva som gjelder i ditt område.
Oppføring av komplementærbygg som hageskur, frittstående drivhus eller hagestue, som til sammen ikke har en større byggeoverflate enn 15 m², forutsatt at takmønehøyden ikke overstiger 3 meter og bygget ikke plasseres nærmere tomtegrensen enn 4,5 meter (om avstand, se nedenfor). Den totale overflaten er altså 15 m². Dette innebærer for eksempel at man kan ha to bygg som hver er 7,5 m².
Hvis avstanden til annen eiendom, tomt eller vei er mindre enn 4,5 meter, kreves ingen byggetillatelse dersom naboer eller vegeiere som påvirkes gir en skriftlig godkjennelse (opptil 15 m² og 3 m høyde, se ovenfor). Tegn gjerne plasseringen på et tomtekart som naboen eller vegeieren undertegner. Byggetillatelse kreves ellers.
Bygging av drivhus eller hagestue som kobles til boligen krever alltid byggetillatelse. Ta kontakt med din kommune i god tid.
Fortell naboene dine i god tid at du planlegger å bygge, for å bevare naboharmoni. Naboene har kanskje synspunkter på hvor du ønsker å plassere ditt drivhus.

Hvorfor kan Luxvindu aluminiums drivhus kjøpes til en så rimelig pris?

Hos Luxvindu vet vi hvordan vi profesjonelt kan kombinere erfaring og den nyeste teknologien. Dette er den ideelle kombinasjonen som gjør det mulig å maksimalt optimalisere alle produksjonsprosesser, spare tid og redusere nødvendige ressurser for produksjonen.
Vi produserer alle produktene selv, og høy kvalitet er vår prioritet. Derfor er aluminiums drivhusene laget under ledelse av profesjonelle ingeniører som har funnet de beste løsningene i hver detalj – både teknisk og estetisk – som gjør at vi kan tilby deg lavere produktpris samtidig som vi opprettholder premium kvalitetsstandarder.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47