Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Omfattende produktutvalg

Luxvindu følger nøye med på markedstrender, tilbyr sine kunder et bredt spekter av produktalternativer, ikke bare innen design av trevinduer og dører, men også med tanke på tilbehør og ekstrautstyr. Når kunder velger trevinduer, ytterdører og skyvedører, de verdsetter høy kvalitet og ønsker å nyte det i det lange løp.

Luxvindu følger nøye med på hva våre eksisterende og potensielle kunder ønsker, hva deres krav, ønsker og behov er. Det er viktig for oss at tilbudet vårt av trevinduer og dører tilsvarer dem alle maksimalt. Derfor inkluderer tilbudet ikke bare de mest populære produktene, for eksempel Topswing eller Fastkarm vinduer, men også innadslående og brannsikre vinduer er en av verdens mest populære. Vi har også inkludert i utvalget av dører, ikke bare utadslående balkongdører og ytterdører, men også skyve- og foldedører, som blir mer og mer populære på grunn av deres spesielt kompakte og unike design.

Luxvindu trevinduer og dører er utstyrt med kun høykvalitets tilbehør, håndtak og låser. I mange år har vi utviklet et vellykket samarbeid med de største europeiske produsentene av trevinduer og dørbeslag, som FIX, ASSA, SPILKA, Roto og Centor. Vi stoler på den høye og velprøvde kvaliteten på produktene til disse merkene, som anerkjennes og verdsettes over hele verden. Luxvindu leter stadig etter nye materialer og løsninger for å forbedre produktkvaliteten. Det er viktig for oss å tilby det bredeste valget, slik at alle kan finne det de trenger i nettbutikken vår.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47