Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0
Det bredeste utvalget av farger og tilbehør i Norge
 47 919 22 201 Ring oss, vi er klare til å hjelpe deg
Kan ikke vente? Få vinduer og dører av høyeste kvalitet på maksimal kort tid!
Jeg mottok 2 vinduer og ei verandadør, alle i aluminium innenfor tidsfrist. De er nå montert, og jeg kan si meg veldig fornøyd med kvalitet og utførelse på både vinduer og dør. Jeg kommer tilbake med nye bestillinger neste vår
Ragnar
Svert fornøyd da jeg gjorde to bestillinger med kort mellomrom og fikk begge på en levering og med en transportkostnad tommel opp for god kundeservice og hyggelig mail
Jonny
God oppfølging med leveringen av vinduene. Bestilte totalt 17 vinduer. Fremstår som veldig god kvalitet. Veldig fornøyd.
Døren vi kjøpte var veldig billig, så vi var skeptiske til kvaliteten. Viste seg at det ikke var noen grunn til bekymring :) Veldig god kvalitet og vi fikk døren sånn omtrent da vi forventet den. Vi velger sannsynligvis Luxvindu når vi skal bytte ut alle vinduene våre også!
Bestilling er lett. Informasjon god. Leveranse rett på dør. Kvalitet av produkter er veldig god. Anbefaler til andre.
Robert
Med én ramme, utadslående
Midthengslede
40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47