Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Fremragende kundeservice

Hvis du har spørsmål angående handel Luxvindu sin nettbutikk, produkter eller din bestilling, vil kundeservice gi svar på alle spørsmålene du er interessert i på en rask og kvalitetsmessig måte. Med fokus på hver enkelt kundes bekvemmelighet, består Luxvindu teamet av kun kompetente og erfarne konsulenter. Dermed sikres god kvalitet på hvert trinn for å gjøre shopping i Luxvindu nettbutikk praktisk og hyggelig. Vi hjelper deg med å velge produktet du ønsker fra vårt brede og varierte utvalg av produkter, noe som gjør kjøpet av produkter enkelt og forståelig og besvare alle spørsmålene relatert til bestillingen din.

For store bestillinger tilbyr vi også utvikling av individuelle spesifikasjoner av trevinduer og dører i samsvar med arkitektenes intensjoner. Ved å definere design og funksjonalitet, vil våre konsulenter presentere den beste løsningen for ethvert prosjekt. For å finne ut mer, kontakt oss ved å skrive til info@luxvindu.no.

Luxvinduer vil svare på spørsmål fra kunder via e-post innen 48 timer etter mottakelse av forespørselen på hverdager *. Hvis spørsmålet ikke kan besvares innen 48 timer, må kunden varsles om dette innen 48 timer, og selskapet må da oppgi årsaken til forsinkelsen når forbrukerens spørsmål kan besvares. Vanligvis responstid er innen 1 time hverdager mellom 9-17

* (Gjelder kun forespørsler angående faktiske kjøp eller bestillinger. Svaret må være personlig).

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47