Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

Et av de grunnleggende kravene til moderne vinduer og dører er gode varmeisolasjonsegenskaper. Det påvirkes av både konstruksjonens struktur og kvaliteten på andre materialer, for eksempel doble vinduer og glassforseglinger.

Luxvindu produktingeniører erkjenner viktigheten av varmeoverføringen eller "U" -verdien, tester trevinduer og dører, fortsetter å søke og finne flere og mer innovative materialer for å forbedre varmeisolasjonen. Luxvindu når opp til 1 W / m2, som oppfyller kravene til skiftende skandinaviske værforhold og lar deg opprettholde komfort innendørs selv i de mest alvorlige værforholdene.

Vi velger glass bare av høyeste kvalitet, som er fylt med argongass, som lar deg maksimal varmeisolasjon. For kunder med høye krav til energieffektivitet tilbyr vi å velge vinduer som kan utstyres med tre lags glass, fordi de har lavere varmegjennomtrengelighet enn vinduer med to lags glass. Den er nøyaktig integrert i trekonstruksjoner og forseglet med gummi eller silikon, som er en langvarig løsning mot miljøpåvirkning.

All Luxvindu produkter har også blitt testet i internasjonale, uavhengige laboratorier, som for eksempel det svenske Forskningsinstitutt, den britiske Standardisering institutt og Rosen sertifiseringssenter i Tyskland. Selskapets interne kvalitetskontrollavdeling overvåker og inspiserer produkter gjennom hele produksjonsprosessen.

Ved å velge Luxvindu tre vinduer og dører, kan du være sikker på at du vil kunne glede deg over varmen og komforten i rommet i all slags vær.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47