Luxvindu AS - Velg naturlig tre - svært god termisk effektivitet og naturlig materiale - Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

Termisk effektivitet

Et av de grunnleggende kravene til moderne vinduer og dører er gode varmeisolasjonsegenskaper. De påvirkes både av oppbyggingen av konstruksjonen og av valget av andre materialer, for eksempel antall glassplater og glassforsegling.

Siden de forstår betydningen av termisk transmittans, eller "U" -verdi, fortsetter Luxvindus ingeniører å prøve å finne mer innovative materialer for termisk isolasjon ved å teste produktene. Luxvindus trevinduer oppnår u≤1 W/m2, som er tilpasset de svingende skandinaviske værforholdene.

For kunder med høye energieffektivitetskrav, tilbyr vi valg av vinduer med tredobbelt glass, som har lavere termisk transmittans enn dobbelt glass. Glasset blir satt presist inn i trekonstruksjonene og forseglet med gummi eller silikon.

Alle Luxvindus produkter blir testet også ved uavhengige, internasjonale laboratorier - Det svenske tekniske forskningsinstituttet, British Standardization Institution (BSI) og Rozenheim sertifiseringssenter i Tyskland. Selskapets interne kvalitetskontroll-tjeneste overvåker og verifiserer produktene gjennom hele produksjonsprosessen.

35% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47