Teknologi

Teknologi

En av Luxvindus største fordeler er et spesielt utviklet system for kvalitetskontroll som inkluderer et sertifisert laboratorium med den mest moderne teknologien for testing. Det gjennomføres kontroller flere ganger om dagen, og vi overvåker kvaliteten på trevirket nøye.

Forsterket, herdet trevirke, som er råmaterialet for vinduene og dørene, utarbeides ved hjelp av spesialutstyr. Vi følger nøye med på kvaliteten under herdingen, samtidig som vi unngår den minste belastning på kvalitetskravene. Ethvert ferdiglaget materiale testes nøye før det sendes videre.

Takket være moderne laserskjæringsutstyr kan vinduene og dørene, uavhengig av designutfordringer, produseres hurtig og nøyaktig. Vi investerer regelmessig i optimalisering av hele produksjonsprosessen. De nyeste Homag og Weinig Unikontrole-maskinene automatiserer og gir en raskere produktutforming fra tegning til ferdigstilte vindus- og dørdetaljer.

Luxvindus produktteknologer har valgt de mest passende monteringsløsninger for hvert produkt. Vi velger og tilbyr våre kunder kun de beste kvalitetsløsningene fra de største produsentene i Europa, som ASSA, Centro, Roto og Spilka.

For at trekonstruksjonene skal kunne vare lenge, være pålitelige og ikke miste sin estetiske kvalitet, behandler vi dem med spesielle, miljøvennlige midler. Vi tilbyr et utvalg av lakk eller maling i henhold til RAL eller NCS-katalogen. Uavhengig av fargetonen som er valgt av kunden, vil belegget være motstandsdyktig overfor påvirkningen fra det ytre miljøet, og det vil samtidig, ved korrekt vedlikehold, bevare tonen og beskytte trekonstruksjonene.

20% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47