Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0

Teknologi

Teknologi

En av Luxvindu hovedfordelene er et spesialutviklet kvalitetskontrollsystem, inkludert et sertifisert laboratorium med de nyeste test - teknologiene. Vi overvåker kvaliteten på treverket nøye ved å utføre kvalitetsinspeksjoner flere ganger om dagen. Ved hjelp av spesialutstyr er råmaterialet til vinduer og dører laget - høyfastet skjøtet trevirke. Vi overvåker kvaliteten på skjøten nøye, og tillater ikke engang de minste avvik fra kvalitetskravene. Hvert forberedt materiale blir nøye inspisert før overføring. Takket være moderne utstyr kan trevinduer og dører, uansett designets kompleksitet, lages raskt og nøyaktig til de minste nyansene. Vi investerer regelmessig i optimalisering av alle produksjonsprosesser. Produsenter av avansert produksjonsutstyr som Homag og Weinig automatiserer og fremskynder produktproduksjon fra tegning til ferdige vindus- og dørkomponenter. Luxvindu produkt teknologer og ingeniører har valgt de mest passende løsningene for hvert produkt. Vi velger og tilbyr våre kunder bare løsninger av høyeste kvalitet fra de største produsentene i Europa, som ASSA, Centror, Roto, Spilka.

For at trekonstruksjoner skal vare lenge og pålitelig, samt ikke miste sin estetiske kvalitet, behandler vi dem med spesielle, miljøvennlige midler. For dekorasjon tilbyr vi å velge lakk eller farger i henhold til RAL-katalogen. Uansett hvilken skygg kunde har valgt, vil belegget være motstandsdyktig mot effektene av det ytre miljøet, og hvis det blir ivaretatt på riktig måte, vil det beholde skyggen og beskytte trekonstruksjoner. Alle lakker og malinger som brukes i vinduer og dører i Luxvindu tre, i henhold til moderne krav, er ikke bare mer holdbare i direkte sollys og varme, men er veldig motstandsdyktige mot fuktighet, samtidig som treverket lar "puste".

En av de mest populære moderne teknologiske løsningene er å utstyre trevinduer og dører utenfra med høykraftsmalte og malte a aluminiumkledninger. Aluminiumkledninger er laget av ekstrudert aluminium med høy styrke og er spesielt motstandsdyktige mot falming, malingskrelling og korrosjon. Aluminium er et lett, holdbart, miljøvennlig materiale som ikke avgir skadelige stoffer. Aluminium har en høy motstand mot miljøet, det ruster ikke, og i tilfelle skarpe temperaturendringer forverres ikke de utmerkede fysiske egenskapene, noe som spesielt viktig under skiftende skandinaviske vær.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47