Luxvindu AS - Å ta vare på miljøet er vår prioritet - å bruke 100% materiale i alle produksjonsprosesser - Miljø

Miljø

Skogen er en rikdom som bidrar til å bevare naturens mangfold og gir oss energi. Ved å utnytte dens ressurser, er det viktig at vi også fornyer og bevarer dem for kommende generasjoner.

Luxvindu støtter en bærekraftig produksjon. Vi velger tømmer fra ansvarlig forvaltede skoger. Dette fremgår av FSC-sertifikatet vårt (Chain of Custody Certification, FSC®-C109515).

For å redusere miljøpåvirkningen av de skadelige utslippene i produksjonsprosessen og ved transport, vurderer vi nøye alle råvarer, leveringsmåter for ferdige produkter og avstander for å optimalisere dem maksimalt.

Trevinduer og dører er et miljøvennlig valg grunnet de fornybare råvarene, og ved endt bruk kan de kastes på en miljøvennlig måte.

I samsvar med ISO 5000:2015-standardene, fokuserer Luxvindu på reduksjon av energiforbruket. For eksempel ved å fullstendig gå over til LED-belysning i alle produksjonsverksteder og -territorier. Det reduserer også produksjonskostnadene og gjør at vi kan tilby produktene våre til bedre priser.

Miljø
35% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47