Luxvindu AS - Å ta vare på miljøet er vår prioritet - å bruke 100% materiale i alle produksjonsprosesser - Miljø

Miljø

Skogen er en stor natur ressurs som hjelper med å bevare det biologiske mangfoldet, gir oss energi og renser luften. Det er ikke for ingenting at skog ofte kalles verdens lunger. Ettersom den bruker sine verdifulle ressurser, er det viktig å gjenopprette dem og bevare dem for fremtidige generasjoner.

Luxvindu støtter smarte og bærekraftige produksjon av trevinduer og dører. Vi velger tømmer fra ansvarlig forvaltede skoger og pålitelige leverandører. Dette bekreftes også av FSC® Sikkerhetssertifiseringskjede, FSC®-C109515) - sertifikat.

For å redusere påvirkningen av produksjonsprosesser og skadelige utslipp på transport på miljøet, vurderer vi nøye leveringsmetodene og avstandene til alle råvarer og ferdige produkter, og optimaliserer dem så mye som mulig. Produksjonsrester, som spon og bark, blir også samlet og brukt så effektivt som mulig, for eksempel ved å varme opp selskapets lokaler.

Et annet positivt aspekt er at trevinduer og dører er et miljøvennlig valg på grunn av det fornybare råstoffet, og hvis de ikke kan restaureres, kan de kastes på en miljøvennlig måte etter bruk. I samsvar med ISO 5000: 2015-standardene sørger Luxvindu for å redusere energiforbruket, for eksempel ved å skifte helt til LED-belysning i alle ledd i produksjonen og i hele selskapet. Vi fortsetter å se etter energieffektive løsninger ved å vurdere virkningen av hver produksjons- og administrasjonsprosess. I tillegg til redusert miljøpåvirkning reduserer det også produksjonskostnadene og tilbyr våre produkter til bedre priser.

Luxvindu vellykket kombinerer kvalitet, moderne teknologi og høye standarder for miljøvern og vern.

Miljø
35% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47