Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
Sende handlekurv til e‑post
0
Det bredeste utvalget av farger og tilbehør i Norge
 47 919 22 201 Ring oss, vi er klare til å hjelpe deg
Bredt utvalg og høyeste kvalitet drivhus til billige priser - velg Luxvindu idag !
Effektiv bestillingsprosess, god pris og god informasjon og riktig leveranse.
Torgeir
Bra levert. Som avtalt og beskrevet.
Espen
Veldig fornøyd med oversiktlig og god bestillingsløsning med gode valgmuligheter. Også veldig god erfaring med tett oppfølging under produksjon. Ble kontaktet på e-post underveis når fabrikken hadde spørsmål rundt spesielle tilvalg. God informasjon om status underveis. Leveranse gikk veldig greit.
Jan
Handel på nett var lett, med alle mulige tilvalg, varen kom nesten før tidsrammen på 4-6 uker så det var topp.
Eivind
Bestilling er lett. Informasjon god. Leveranse rett på dør. Kvalitet av produkter er veldig god. Anbefaler til andre.
Robert
Ikke gå glipp
 
Dager
 
Timer
 
Minutter
 
Sekunder
Spesialtilbud avsluttes snart - ta dem mens du kan! ⏱️
DRIVHUS
I ALUMINIUM
FØRSTEKLASSES
Et kvalitetsdrivhus i metall og et drivhus med elegant design

Benytt deg av en fantastisk mulighet! Velg vårt hagestue og drivhus, som er ideelt for både hageentusiaster og profesjonelle.

Hvor du kan skjemme deg bort med friske og sunne hjemmedyrkede grønnsaker eller å fordype deg i fargeprakten og duftene.

Hvordan oppnådde vi de nesten utrolig lave prisene? Ved å bruke tid og all innsats fra ingeniørene våre for å finne unike løsninger som tillater produksjon av premium drivhus og drivhus, og minimerer produksjonskostnadene maksimalt.

Velg konfigurasjonen som passer deg og få ditt perfekte hagestue og drivhus i aluminium levert til din adresse i løpet av få uker.

Realiser drømmen
Absorbere naturens energi
Nyte hobbyen
Dette hagehuset og drivhuset vil perfekt komplementere hagen eller terrassen din med en sjarmerende aksent og vil gli fantastisk inn i det generelle landskapet.
RIMELIG PRIS OG UTMERKET FUNKSJONALITET

Våre ingeniører har skapt en unik og ekstremt slitesterk konstruksjon for å oppnå maksimal levetid på drivhuset.

Vi produserer alle drivhuskonstruksjoner på stedet, i vår fabrikk.

På grunn av dette har vi optimalisert hver produksjonsprosess til det fulle og oppnådd en lav pris som vil glede deg som vår kunde.

DESIGN OG KVALITET.

Vi bruker kun aluminium av høy kvalitet, og alle deler er malt i moderne sprøytekabiner for å garantere perfekt holdbarhet og overflatekvalitet.

Vi produserer alle drivhuskonstruksjoner på stedet, i vår fabrikk For å tilpasse oss ethvert ønske, tilbyr vi 14 ulike områdeløsninger i valgfri farge fra RAL-katalogen, hvorav du finner et bredt utvalg i produktkonfiguratoren. Gjør hagen din vakrere med et førsteklasses designdrivhus fra Luxvindu!

Drivhuset er ikke bare funksjonelt, men også et designelement som kommer til å glede deg i mange år.

Det kan bli et sted for å skape din egen verden av planter og blomster, for å nyte deres skjønnhet og absorbere energien fra naturen.

Takket være Luxvindu er denne drømmen endelig innen rekkevidde! Ja det stemmer- nå kan du bli eier av et vakkert og funksjonelt drivhus i aluminium som oppfyller alle dine ønsker.

Det kan være en stor investering i rekreasjonen din og en mulighet til å få ny styrke fra det du virkelig liker.

FORDELER.

Dette er akkurat det drivhuset du har vært på jakt etter! Den vil passe perfekt inn i den vakre gårdsplass eller hagen din og vil alltid være sentrum for oppmerksomheten takket være sin design og praktiske funksjoner.

Lev i tettere kontakt med naturen og nyt den herlige smaken av lokale grønnsaker og frukt. Nyt blomstenes fantastiske skjønnhet og uforlignelige duft.

Dette drivhuset vil frigjøre den kreative energien din og inspirere til nye og spennende eksperimenter. Det kan være en stor investering i rekreasjonen din og en mulighet til å få ny styrke fra det du virkelig liker.

Luxvindu mange års erfaring med å produsere produkter av høyeste kvalitet har gjort at vi har nådd det høyeste nivået for å tilby det beste til våre kunder.

Takket være våre kreative løsninger og et omfattende arbeid med produksjonsøkonomi, vi tilbyr utrolig lave og rimelige priser på drivhus i aluminium av topp kvalitet.

Bestill nå for å få drømmedrivhuset ditt så fort som mulig og nyt det flotte utvalget ditt!

CLASSIC DRIVHUS
MODERNE DRIVHUS
MASTER DRIVHUS
VICTORIAN DRIVHUS

POLYKARBONAT er et slitesterkt og lett materiale som er mye brukt i konstruksjon av drivhus på grunn av dets utmerkede egenskaper. Denne termoplastiske polymeren er kjent for sin høye slagfasthet, klarhet og evne til å motstå ekstreme værforhold, noe som gjør den til et ideelt valg for drivhuspaneler.

Her er en detaljert beskrivelse av polykarbonat i drivhus:
  • ✓ Holdbarhet: En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til polykarbonat er dens eksepsjonelle slitestyrke.

  • ✓ Lettvekt: Til tross for sin imponerende styrke, er polykarbonat veldig lett sammenlignet med tradisjonelle drivhusmaterialer som glass.

  • ✓ Høy lysgjennomgang: Polykarbonat gir utmerket lystransmisjon, noe som er essensielt for dyrking av planter i drivhus.

  • ✓ UV-beskyttelse: Drivhuspaneler i polykarbonat behandles ofte med UV-bestandige belegg for å forhindre nedbrytning fra langvarig eksponering for sollys.

  • ✓ Varmeisolasjon: Polykarbonat har gode varmeisolasjonsegenskaper som er med på å skape et mer stabilt og kontrollert miljø i drivhuset.

  • ✓ Lang levetid: Drivhuspaneler i polykarbonat er kjent for sin lange levetid og overgår ofte tradisjonelle materialer som glass eller glassfiber.

  • ✓ Oppsummert tilbyr polykarbonat en overbevisende kombinasjon av styrke, lystransmisjon, termisk isolasjon og lang levetid, noe som gjør det til et utmerket valg for drivhusbruk.

4MM HERDET SIKKERHETSGLASS

Herdet sikkerhetsglass er et populært valg for drivhus konstruksjoner på grunn av dets styrke, gjennomsiktighet og holdbarhet. Herdet sikkerhetsglass er opp til 7 ganger sterkere enn vanlig glass, som knuses i små, ufarlige skår.

Herdet sikkerhetsglass produseres gjennom en prosess med ekstrem oppvarming og rask nedkjøling, noe som skaper indre spenninger som gjør det betydelig sterkere enn vanlig glass.

Som et resultat er herdet glass svært støtbestandig, gjør det til et trygt alternativ til drivhus der det er fare for hagl eller kollisjonsskader.

Herdet sikkerhetsglass gir utmerket klarhet, og lar maksimalt sollys komme inn i drivhuset. Denne gjennomsiktigheten sørger for at plantene får nok lys for fotosyntese og vekst, noe som fremmer sunn utvikling og høyere utbytte.

DITT NYE DRIVHUS VENTER PÅ DEG

Gjør hagen din vakrere med et førsteklasses designdrivhus fra Luxvindu - bestill i dag og få det trygt levert direkte til din adresse.Vi garanterer rask og sikker levering direkte til adressen din.

Våre kunderådgivere vil gjerne svare på alle dine spørsmål om produktene våre, bestillingsprosess og levering.

Enklere, billigere, mer lønnsomt!
DRIVHUS
& HAGESTUE
DESIGN-HUS I TRE FØRSTEKLASSES
ET ENESTÅENDE STED FOR FRITID OG HOBBY

En mulighet til å investere i eget velvære. Ved å bli eier av et modulært design-hagestue i tre vil du få sted med mange bruksområder.

Du kan skape et rom for planter, et avslappende rom for hvile, eller et unikt kontor med en inspirerende utsikt, hvor du virkelig kan fokusere på hva som er viktig.

Ved å bruke ekstra varmeisolerende materialer og doble vinduer, kan huset brukes året rundt - også om vinteren.

Velg det designet og de fargene som oppfyller dine behov og ønsker, legg inn din bestilling, og få et design-hus i førsteklasses kvalitet og design. Vi vil levere det på en trygg måte, ferdig tilrettelagt for montering.

Få ny energi
Bruk tid for deg selv
Nyt øyeblikket
Vårt mål er alltid å kombinere førsteklasses kvalitet med sofistikert design. Vi er stolte av resultatet og tilbyr gjerne våre kunder over hele Europa dette design-huset i tre, som kan omdannes til ens eget helt spesielle tilfluktssted.
ERFARING.
INNOVASJON.
BÆREKRAFT.

“Luxvindu” AS er et bærekraft orientert selskap, med et grunnleggende mål om å produsere pålitelige produkter av utmerket funksjonell kvalitet med høy merverdi og holdbarhet.

Vi tilbyr førsteklasses design-hus i tre hvor man kan leve nærmere naturen. Alle materialer som brukes er nøye utvalgt, og produksjonen er optimalisert til perfeksjon.

Vi er et familie-eid selskap som mener det er svært viktig å bevare de verdifulle naturressursene og deres skjønnhet for framtidige generasjoner.

Vår nesten 30-årige erfaring innen trebearbeiding gjør at vi kan skape nye og utmerkede produkter fra naturlige og miljøvennlige materialer.

Vårt team har de beste produkt ingeniørene med ubegrenset tilgang til de mest innovative teknologier, og som er i stand til å bringe nye ideer ut i livet med den ypperste kvalitet.

DESIGN OG KVALITET.

“Luxvindu” AS sine produkter kombinerer funksjonalitet, kvalitet og og langvarig design som tåler tidens tann.

Det dynamiske tempoet i hverdagen krever nyskapende tilnærminger i alle aspekter. Da vi skapte design-husene i tre, fokuserte vi på å spare tid og energi på montering.

Vi tilbyr en rekke design som passer forskjellige smaker, og som vil ta seg bra ut i enhver hage, gårdsplass eller i naturlandskapet.

Hus av tre, for et herligere liv.

Velg design-hus i tre for å forbedre din livskvalitet - en meningsfull og konkret investering i ditt velvære og komfort.

Design-hus gir et perfekt sted å slappe av og nyte dyrebare øyeblikk med kjære eller venner, for å spille morsomme brettspill eller delta i spennende samtaler.

Forestill deg en fredelig sommermorgen med en kopp kaffe, en god bok, eller bare nyte den friske luften i herlige omgivelser omgitt av naturens lyder. Eller hva med et kreativt lokale for maling, eller en rolig arbeidsplass?

Vi gjør gjerne din drøm til virkelighet samtidig som vi vil sørge for høyeste standard.

FORDELER.

En av de viktigste fordelene med et design-hus i tre er muligheten til å montere det hvor du vil, på relativt kort tid.

Rammekonstruksjonen er spesialdesignet for å sørge for en smidig og effektiv prosess for montering.

Alle komponentene for bygning er belastningstestet for å garantere sikkerhet, estetikk og funksjonell levetid.

Tre er et enestående materiale som, når det kombineres med teknologiske innovasjoner, er bemerkelsesverdig holdbart og varer lenge. Alle deler av bygningen er dekket med slitesterk maling for å beskytte trekonstruksjonene mot skiftende værforhold.

Ved å velge en konfigurasjon med doble vinduer og en isolert base, vil du få en utmerket varmeisolasjon for å kunne opprettholde en komfortabel temperatur, og forvandle huset til et koselig rekreasjonsområde eller innendørs hage, også om vinteren.

Velg design

Den grunnleggende rammen vil få et unikt design med overlappende trepaneler, og det tilbys varierte alternativer.

Hus i følgende størrelse er tilgjengelige:
· 9,69 m² (3 x 3,2 m);
· 12 m² (4 x 3 m);
· 14,31 m² (3 x 4,7 m);

Velg farge

Design-hus i tre er enkle å konfigurere i henhold til dine preferanser. Farge på design- husene og dekorative overtrekk i tre kan velges fra den omfattende RAL katalogen. Dette betyr at designet kan tilpasses ditt hus eller andre elementer i landskapet.

Gjennomfør monteringen

Rammekonstruksjonen er spesialdesignet for å være lett å transportere og montere ved å følge instruksjonene i vedlagte bruksanvisning. Du kan gjennomføre monteringen selv, men det er best å overlate det til erfarne og sertifiserte fagfolk.

INNGLASSING.

I standard konfigurasjonen, tilbyr vi vinduer av høy kvalitet med spesielt slitesterkt 4 mm tykt, herdet glass. Hvis du ønsker ekstra lyd- og varmeisolasjon, anbefaler vi å velge doble vinduer.

Vi tilbyr også selvrensende glass «BIOCLEAN», som fjerner smuss og reduserer spor av avrenning.

Huset kan være helt eller delvis utstyrt med UV-beskyttende glass, som vil skjerme rommet mot oppvarming og redusere mengden sollys i rommet. For de som ønsker mer privatliv, er speilglass et flott alternativ, det er svært reflekterende fra utsiden, noe som gir ekstra privatliv i dagslys.

DESIGN.

Vår misjon med å utvikle design-hus konseptet var å forbedre miljøet ved å tilby et rimelig, elegant produkt av høy kvalitet for alle som ønsker å glede seg over å være mer i kontakt med naturen.

Når du bygger opp et design-hus, er det mulig å velge ramme og dekorativt tre individuelt, farge til overtrekk, vindustype, normal eller isolert plattform og dimensjon.

Du vil garantert finne det perfekte valget i den omfattende katalogen over RAL nyanser.

Vi gir gjerne råd om den beste løsningen, og kombinasjon av utstyr for å oppfylle alle dine behov.

40% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Gunstigere pris ved å handle på nettet
HURTIG LEVERING
Nye vinduer og dører innen 4-6 uker
Ta gjerne kontakt med oss
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47